Πολιτική τακτική

Ο Όμιλος ΠΕΤΣΑΣ Α.Ε. ειδικεύεται στην παραγωγή εσωρούχων και εφαρμόζει ένα Σύστημα Περιβαλλοντικής Διοίκησης (MSN) το οποίο είναι σύμφωνο με το διεθνές Standard ISO 9002. To Σύστημα Περιβαλλοντικής Διοίκησης προτίθεται να προάγει επιδιώξεις και στόχους καθοδηγούμενους από πρωτοβουλίες και σχέδια δράσης, για τη συνέχιση της βελτίωσης της περιβαλλοντικής εκτέλεσης του έργου και τη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών αντίκτυπων, συμπεριλαμβανομένου την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων.

Γι αυτό: γίνονται επενδύσεις που στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των βιομηχανικών διαρροών που διεισδύουν στο περιβάλλον καθώς και την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, της προστασίας των φυσικών πηγών και της ομαλής ανάπτυξης.

Η αρχή της διοίκησης του Ομίλου ΠΕΤΣΑΣ Α.Ε είναι αφοσιωμένη στη συνέχιση της βελτίωσης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διοίκησης, καθώς επίσης και στην πλήρως συμμόρφωση με τη σχετική διεθνή και εθνική νομοθεσία και τους αντίστοιχους κώδικες χειρισμού που αναφέρονται στην λειτουργία του εργοστασίου στην Κομοτηνή. Επίσης ο Όμιλος είναι αφοσιωμένος στο εγχείρημα των προληπτικών και διορθωτικών δράσεων με στόχο την αποφυγή υποβάθμισης του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η συνεργασία με την Πολιτική Διοίκησης Περιβάλλοντος και ο στόχος να πετύχει όλες τις περιβαλλοντικές επιδιώξεις και στόχους, ο Όμιλος Πέτσας Α.Ε. παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και εφαρμόζει προγράμματα της περιβαλλοντικής διοίκησης τα οποία επικοινωνούν με τους σημαντικούς διαδίκους.

Όλο το προσωπικό του ομίλου Πέτσας Α.Ε. περιβάλλεται από τους κανονισμούς του Συστήματος Περιβαλλοντική Διοίκησης.

Τέλος ο όμιλος εταιρειών Πέτσας Α.Ε. ακολουθεί μία πολύ γρήγορη ανάπτυξη στον υφαντουργικό τομέα εστιασμένο στη υψηλή ποιότητα με χαμηλό παραγωγικό κόστος και η διοίκηση αριστεύει, ειδικά μέσα από την καθοδήγηση του κ. Πέτσα Δημήτριου.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα

I. Κοντομάνικα σε όλες τις ποιότητες, χρώματα και μεγέθη.

II.Σλιπ, μπόξερ και στρινγκ, τάνγκα, μακρύ σλιπ

III. Μπουστάκια

IV.Βαμβακερές και σατέν πιζάμες για όλες τις εποχές.

V.Μπλούζες σε όλα τα χρώματα και μεγέθη

VI.Φούτερ με κουκούλα ή χωρίς, με πολλές στάμπες.

VII.Αθλητικές Φόρμες